Školní ples plný lásky

V březnu 2022 proběhl „Ples plný lásky“ organizovaný žáky 9. A. Ples byl pořádán ve spolupráci se školním klubem MOZEK. Z důvodu kapacity tělocvičny se nemohly zúčastnit všechny třídy 2. stupně. Nezúčastnily se třídy, které nechtěly nebo jsou průběžně umístěny na posledních místech v soutěži třídních kolektivů.

Třídy soutěžily ve třech disciplínách, v soutěži tanečních párů, vědomostním kvízu z všeobecného přehledu. Nakonec každá třída předvedla, co umí ve školním talentu. Probíhala i tajná soutěž o nejlepší outfit.

V talentové soutěži nádherně zazpívala A. Pastuchová ze 7. B písničku No time to die od Billie Eilish a L. Košťálová z 8. A úchvatně zahrála na klávesy.

Talenty hodnotila naše hvězdná porota složená z Michela Jacksona, Leoše Mareše, Lady Gaga a Davida Walliamse v podání našich vyučujících. Ceny v soutěži předal ředitel školy, pan Cigánek.

Ke konci plesu jsme si užili dámskou a pánskou volenku a volnou zábavu, kdy se ples rozjel na plné obrátky, a žáci si s učiteli také zatančili společný tanec.

Děkujeme Spolku rodičů za velkou finanční podporu. Velký dík patří i vedení školy za vstřícnost a podporu, učitelům (G. Pustějovské, L. Hrochové a T. Hanouskovi) za pomoc při přípravě a organizaci plesu.

Za organizátory třídy 9. A hodnotíme ples jako vydařený, což jsme opravdu rádi, a doufáme, že si jej žáci i učitelé užili. Byla to skvělá příležitost všem se po dlouhé době takto společně sejít.

                                 

  1. Majkus, 9.A

Vyzdoba

Obrázek 10 z 10