Vybíjená žáků 4. – 5. ročníků ZŠ

Velké vítězství mohli slavit žáci ZŠ Rychvald. Dne 10. 4. se proti sobě postavily týmy osmi základních škol v městském kole ve vybíjené. Družstva složená ze žáků a žákyň 4. a 5. tříd se sešla na ZŠ K. Dvořáčka v Orlové, aby porovnala své taktiky, spolupráci a bojovnost.  Po dravých bojích do finále postoupily týmy ZŠ Rychvald a ZŠ Školní z Orlové.  Finálové klání skončilo výhrou ZŠ Rychvald a zaručilo jim to další postup do okresního kola, které se konalo 25. 4. taktéž v Orlové.

Rychvaldský tým se směle postavil proti hráčům z Karviné, Havířova, Petřvaldu. Tentokrát to neměli hráči vůbec jednoduché. Přesto, s jasnou výhrou, nikým neporaženi, opět vyhráli. Výherci byli odměněni diplomem, pohárem a sladkostmi.  Všem účastníkům gratulujeme za velké nasazení a fair-play  hru a držíme palce do postupového krajského kola.

Tým vybíjené ZŠ Rychvald: kapitán M. Martiník, D. Jedlička, M. Menšík, T. Malurek, K. Gabčo, M. Orel, A. M´barki, S. Bajger,D.   Oprchalský, M. Domes, J., D. Majkrzák, J. Domesová

L. Tvardková